Майк Тайсон розповів, чому його тигр відкусив руку незнайомій жінці

Страшна історія з минулого

Легендарний боксер Майк Тайсон розповів, як одного разу його тигр відкусив руку жінці, яка перебралася через паркан, щоб пограти з твариною.

«Одного разу хтось перестрибнув через мій паркан, і почав грати з моїм тигром. Тигр не знав цю леді, тому трапився нещасний випадок. Жінка хотіла подати в суд, поки не дізналася, що сама порушила закон, коли пробралася на чужу приватну власність. Коли я побачив, що тигр зробив з її рукою, а у мене тоді було багато грошей, я дав їй $ 250 000.

Ви не можете уявити, що тигри можуть зробити з людською плоттю, та я і сам поняття не мав. Тоді я був дурний, ні за що ви не зможете одомашнити цих кішок, на 100% цього не станеться. Вони вбивають тебе випадково, вони навіть не хочуть вбити тебе, вони роблять це випадково. Вони дуже сильні, особливо коли ви граєте з ними грубо, ви б'єте їх у відповідь, і вони завдають вам у відповідь удар, і ви мертві.

Я любив їх, я спав з ними. Я просто щасливий, що навчив себе тому, що я робив повну дурню. Я не повинен був тримати тигрів в своєму будинку, я не повинен був намагатися їх одомашнити. Я думав, що вони були одомашнені, але я помилявся», - сказав Тайсон.

Читайте також: Майк ТАЙСОН: «Знаєте цього хлопця - Ломаченка? Мені подобається його бокс»

Володимир Клепач Джерело: The Sun
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт

Коментарі