Славія Мозир – БАТЕ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Зустріч головних невдах стартового туру

У суботу, 28 березня, в Мозирі відбудеться поєдинок 2-го туру чемпіонату Білорусі, в якому місцева «Славія» прийме БАТЕ. У ситуації, коли пандемія коронавірусу захопила Європу, до білоруської першості прикуто найбільше уваги, адже в інших країнах чемпіонати призупинені.

Додає інтересу до майбутнього матчу й той факт, що за одну з команд виступають відразу три українці. У мозирській «Славії» зібрався непоганий склад нашої делегації: захисники Юрій Недашковський та Юрій Пантя, а також форвард Максим Слюсар. Так що повболівати буде за кого.

У минулому сезоні «Славія-Мозир» замкнула першу половину турнірної таблиці чемпіонату Білорусі, зайнявши 8 місце з 37 очками в активі. БАТЕ перервав серію перемог у чемпіонаті, яка налічувала 13 сезонів поспіль. Через друге місце команда з Борисова вперше за ці довгі роки не зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів, а почне єврокубковий сезон з першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

У першому турі нового сезону, який пройшов минулого тижня, майбутні суперники стали головними невдахами, зазнавши поразки з однаковим рахунком 1:3. Віце-чемпіон на виїзді сенсаційно поступився Енергетику-БГУ, а «Славія-Мозир» виявилася слабкішою за «Слуцьк». Тепер вони замикають турнірну таблицю чемпіонату.

Букмекери набагато більше вірять в успіх БАТЕ, на перемогу якого дають коефіцієнт 1,45. Нічия оцінюється в 4,55, а в разі успіху «Славії» можна виграти в вісім з половиною разів більше.

28 березня, субота

«Славія Мозир» - БАТЕ
Мозир. Стадіон «Юність». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua - 0:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 16:09 12

Кевін Келсі орендований клубу Цинциннаті