Роберт ГАРСІЯ: У бою з Лопесом ставлю на перемогу Ломаченка рішенням суддів

Фахівець вважає, що українець фаворит, але суперник все одно може його нокаутувати

Відомий американський тренер Роберт Гарсія вважає, що володар поясів WBC / WBA / WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) здолає чемпіона світу за версією IBF Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО).

«Ломаченко проти Лопеса - ще один відмінний бій. Будемо сподіватися, що він не буде скасований або перенесений, тому що я в передчутті цього поєдинку, який я збираюся відвідати. Це буде відмінний бій, приголомшливий. Прямо зараз ставлю на перемогу Ломаченка суддівським рішенням. У нього хороша техніка, швидкість, робота ніг. Я вибираю його переможцем, але я люблю Теофімо і його батька. Я не списую його з рахунків.

Вважаю, що у Теофімо є міць, щоб потрясти Ломаченка в будь-який момент бою. Якщо він це зробить, то нокаутує Василя. Я ненавиджу це говорити, адже люблю Теофімо і його батька. але я схиляюся до перемоги Ломаченка рішенням суддів. Також я не буду здивований, якщо Лома піймає, потрясе і поб'є Лопеса.

Однак у Теофімо є впевненість, міць і швидкість. Він молодий і хоче довести всім, що вони не мають рації, адже тільки деякі дають йому шанс. Я знаю, що він вірить в себе і не буду здивований, якщо він поб'є Ломаченка і стане одним з найкращих в світі в pound-for-pound», - сказав Гарсія.

Володимир Клепач Джерело: vRINGe VISION
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 15:10 18

Столичному клубу потрібен фініш «Аталанти» у топ-4 Серії А 2023/24

Коментарі