Власник Олімпіакоса вилікувався від коронавірусної хвороби

Євангелос Марінакіс через два тижні лікування здав негативний тест

Власник «Олімпіакоса» Евангелос Марінакіс розповів, що вилікувався від підхопленої коронавірусної інфекції через два тижні лікування:

«Після двох тижнів, виконуючи вказівки лікарів, я пройшов другий тест (передбачений процедурою), який виявився негативним. Я залишався вдома, читав, спілкувався з друзями і знайомими, багато годин дивився телевізор, слухав музику, багато годин займався серфінгом, стежив, що відбувається з рештою світу, і ще раз усвідомив, наскільки вразливою є наша планета.

Я відчуваю необхідність подякувати лікарям за їхню турботу і поради. Герої в білих халатах, які працюють ночами для своїх побратимів. Дякую анонімним і відомим друзям, кожного окремо, за їхню безмежну любов, тисячі повідомлень (навіть тексти пісень) і самовіддану підтримку.

На цьому критичному етапі я також відчуваю себе зобов'язаним надіслати повідомлення, яке в значній мірі базується на досвіді моєї недовгої пригоди. Варто залишитися вдома, щоб захистити себе і своїх людей. Залишаючись вдома, ми отримуємо справжній щит і не допускаємо вторгнення вірусу. Залишаючись вдома, ми захищаємо здоров'я людей і обмежуємо поширення коронавірусу. Ось чому немає місця для легковажності або особистих рішень. Дисципліна і всебічне співробітництво з державою і науковим співтовариством мають важливе значення.

Я знову згадав, що сказав великий грецький письменник Нікос Казандзакіс: «Камінь, залізо, сталь не витримують. А людина витримає!» Давайте діяти дисципліновано і будемо впевнені, що зможемо це зробити. Ми будемо ще сильніше як індивідуально, так і на національному рівні. Наше здоров'я виходить за рамки нашого контролю. Давайте всі будемо сильними».

Микола Степанюк Джерело: ФК Олімпіакос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях