Всі змагання з пляжного футболу скасовані до 1 червня

Кваліфікація європейської зони Всесвітніх пляжних ігор 2021 перенесена

Міжнародна федерація пляжного футболу (BSWW) у зв'язку з пандемією коронавірусу скасувала всі змагання під своєю егідою до 1 червня.

З огляду на рекомендації і заходи світових органів охорони здоров'я та урядів багатьох держав, пов'язані з пандемією вірусу COVID-19, Міжнародна федерація пляжного футболу прийняла рішення про перенесення всіх змагань під своєю егідою до 1 червня.

Президент BSWW Джоан Куско сказав: «Головний пріоритет нашої організації розвиток пляжного футболу у всьому світі, але в такі моменти здоров'я людей має бути на першому місці. Тому ми як міжнародний орган вважаємо, що в межах нашої відповідальністю ми повинні допомогти захистити населення і перенести всі змагання на більш пізній термін. І в майбутньому ми продовжимо вдаватися до будь-яких необхідних дій в залежності від ситуації».

Для збірної України з пляжного футболу це означає перенесення кваліфікаційного турніру європейської зони ΙΙ Всесвітніх пляжних ігор 2021 року. Проведення відбіркових змагань планувалося на 2-9 травня.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 14:58 10

Команди обмінялися голами