БЕНІТО: «Шахтар і Динамо сильніші за всі російські клуби»

Нігерійський півзахисник зрівняв українські та російські клуби

Нігерійський півзахисник київського «Динамо» Беніто, який раніше грав у російському чемпіонаті, порівняв лідерів чемпіонату України з командами з Росії.

- Як ти вважаєш «Динамо» і «Шахтар» зараз сильніші за російські «Зеніт», «Спартак», ЦСКА?
- Думаю, так. Звісно, так! Це цікаве питання, тому що я грав проти всіх цих клубів. «Зеніту» навіть забивав у виїзному матчі. Я можу тобі сказати, що «Динамо» - точно сильніше за «Зеніт».

- Добре, а якщо взяти чемпіонат окремо? У чому головна різниця, на твій погляд?
- Якщо чесно, зрозуміло, що чемпіонат Росії сильніший, через те, що там багато клубів однакового рівня. В Україні є два сильних клуби, про які всі говорять. Але вони сильніші за найкращі російські команди. Я пішов у «Динамо», щоб рости тут. У Росії мене вважали молодим гравцем, який, нібито, не міг грати постійно через відсутність досвіду. Але, розумієш, футбол - це не лише досвід. Це молодість, швидкість, техніка. Ти повинен використовувати в повній мірі якості футболіста, якими він володіє. Давай подивимося на Мбаппе. Він грає постійно, забиває постійно, він вже став зіркою світового футболу. Хоча теж був недосвідчений. Але йому довіряли. Тому я в «Динамо», сподіваюся, що тут мені довірятимуть.

Нагадаємо, взимку Беніто в статусі вільного агента перейшов в «Динамо» з «Тамбова».

Читайте також: БЕНІТО: «Мій паспорт успішно втратили в посольстві»

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі