Олександр ЗУБКОВ: «Борячук стане крутішим за Селезньова»

Гравець «Ференцвароша» - про відомих футболістів з Макіївки

Вінгер «Ференцвароша» Олександр Зубков, права на якого належать донецькому «Шахтарю», розповів про відомих футболістів, які, як і він, народилися в Макіївці.

- Селезньов був вашим кумиром?
- До 19-20 років я навіть не знав, що Селезньов з Макіївки. Дізнався лише після того, як сам потрапив до «Шахтаря». Ми з ним трохи перетнулися при Луческу, він тоді повернувся з «Кубані».

- Чи був хтось крутіший за Селезньова серед українських нападників в 2010-х роках?
- Я думаю, Андрій Борячук стане крутішим. У нього є всі якості для цього. Якщо Андрій поверне свою колишню впевненість і стане правильно працювати над собою, то перевершить Селезньова. Але на даний момент, звичайно, форвард номер один - Яремчук. Він добре себе проявляє в Бельгії, це його ліга.

- Хто ще з футболістів народився в Макіївці?
- Макіївка - футбольне місто. З тих, що я знаю - Сергій Валяєв, який грав в «Металісті» і «Дніпрі», а також Едуард Цихмейструк. Ще багато футболістів старого покоління з Макіївки. У Макіївці дуже любили футбол. У 8-9 ранку вже яблуку не було де впасти на футбольних майданчиках. Ось тільки коли мені вже виповнилося років 17-18, там де у нас були черги, в кращому випадку пару чоловік грали. Виїхали, напевно.

Читайте також: ЗУБКОВ: «М'яко кажучи, вболівальники Ференцвароша недолюблюють Петряка»

Володимир Клепач Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 07:47 7

Визнання отримав легендарний Пеле