САБО: «У Зінченка весілля на носі, от він і не потрапляє до складу МС»

Колишній наставник національної команди - про перенесення Євро-2020

Колишній наставник збірної України Йожеф Сабо розповів про негативні фактори перенесення Євро-2020 для нашої національної команди.

- Чи жалкуєте з приводу того, що в нинішньому році не відбудеться чемпіонат Європи, на якому збірна України могла б вистрілити?
- Так. Зараз (принаймні в кінці минулого року, коли вона грала) наша команда виглядає відмінно. Тренерський штаб якраз підібрав той склад, який міг би вирішувати серйозні завдання. А що буде через рік, ми передбачити не можемо. Але знову ж таки, дуже важливо, щоб всі хлопці підійшли до турніру без травм.

- Пятов, Марлос, Ярмоленко, Коноплянка молодшими не стануть.
- Абсолютно вірно. Однак за Пятова я не переживаю. Він, як і раніше, номер один. Воротарі на високому рівні можуть грати і до 40 років. На жаль, Марлос, як мені здається, зараз загубився. Ярмоленко і без травми не міг похвалитися постійною ігровою практикою. Коноплянка провалився в Шахтарі. Це не той Коноплянка, якого ми звикли бачити.

- Малиновський і Зінченко теж не на провідних ролях у своїх клубах...
- Я не знаю, чому наставник «Аталанти» дає Малиновському так мало часу на полі, він - футболіст високого класу. А у Зінченка весілля на носі (сміється), ось він і перестав часто потрапляти до складу «Манчестер Сіті». А якщо серйозно, то хочеться вірити, що до найважливіших стартів збірної України всі наші виконавці підійдуть в найкращих кондиціях, і ми зможемо насолоджуватися грою і результатами команди Андрія Шевченка.

Читайте також: Йожеф САБО: «Я в шоці від нинішньої ситуації»

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 76

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі