Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Добре, що в УПЛ поки хоча б грають»

Але навряд чи це триватиме дуже довго

Наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко прокоментував перемогу 2:0 в матчі УПЛ проти «Маріуполя». Оскільки УЄФА наступного тижня може зобов'язати всі чемпіонати зупинити турніри, це міг бути останній поєдинок команд на найближчі місяці.

- Чим відрізнявся футбол сьогодні від того, що був тиждень тому, і чи залишилися ви ним задоволені?

- Відмінність була, перш за все, у кількості гравців. Якщо тоді завершували матч 19 футболістів, то зараз повні склади. Вважаю, гра мала рівний характер. У першому не виходило з гарних моментів створити гості удари, але, мені здається, ми володіли територіальної перевагою, більше м'ячів відібрали на третині поля суперника, але, на жаль, не вийшло це завершити небезпечними ударами. У другому таймі Фортуна була до нас схильною. І пенальті, і другий м'яч, і ще один момент Супряги були дуже перспективними. Рахунок 2:0, вважаю, зняв вже усі питання щодо переможця.

- Як грати без глядачів?

- Думаю, нікому це не подобається. Але добре, що ми хоча б граємо, тому що у багатьох країнах вже не грають взагалі.

- Є така ймовірність, що сьогоднішня гра буде останньою. Нинішнє місце - максимальне для команди?

- Нам не вистачило одного очка, аби бути шостими. Можливо, це гол гравця «Колоса» Смирного на 92-й хвилині у ворота «Олександрії» у першому турі після зимової перерви. Якби «Колос» зіграв би внічию, ми були б у шістці. Вважаю, зовсім неважливо, на якому ми місці. Ми не у першій п'ятірці, яка на багато очок попереду - нам далеко туди, і ми робитимемо усе, аби в наступному сезоні конкурувати з тими командами. А команди з 6 по 12 місце, гадаю, мають приблизно однаковий рівень, і різниця криється у незначних деталях. Як наслідок, нам одного очка і не вистачило.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:35 5

Команди проведуть матч 36-го туру сезону-2023/2024

Коментарі