AS: «Жадібність та дурість УЄФА пояснюють нісенітницю, якою став футбол»

Іспанське видання як слід «пройшлося» по керівному органу європейського футболу

Оглядач популярного в Іспанії видання AS Сантьяго Сегурола висловив думку з приводу того, що в мід-вік відбулося кілька матчів єврокубків, хоча інші були скасовані через пандемію коронавірусу.

«У ситуації, коли експерти радять дотримуватися строгих правил гігієни, ізоляції та соціальної дистанції, що допомагає знизити кількість заражених, УЄФА дозволив проводити кілька багатолюдних матчів. В результаті тисячі уболівальників подорожували з однієї країни до іншої: 3000 фанатів «Атлетіко», що мешкає в місті, яке страждає від коронавірусу, прибули на «Енфілд», а майже тисяча прихильників «Байєра» прилетіли в Глазго. Це було запрошення до загальної катастрофи».

«Тільки жадібність і дурість УЄФА пояснюють нісенітницю, аж ніяк не виправдану дуже сумними матчами без глядачів, якою став футбол. Гра перетворилася на неперетравлювану пародію, а спорт - на артефакт, який поширює вірус», - написав Сегурола.

Нагадаємо, тільки сьогодні УЄФА оголосив про призупинення розіграшів Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Матчі перенесені на невизначений термін.

Олексій Сливченко Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі