Ігор ЦИГАНИК: «Родрігеш ніколи не стане лідером в топ-клубі»

Рівень футболіста — «Анкарагюджю», впевнений фахівець

Телеведучий Ігор Циганик вважає, що 24-річний люксембурзький форвард київського «Динамо» Жерсон Родрігеш, який зараз виступає за турецький «Анкарагюджю» на правах оренди, ніколи не стане лідером в топ-клубі.

«Чи правда те, що «Шахтар» може викупити Жерсона Родрігеша? Знаєте, в «Шахтарі» таких футболістів, як Жерсон Родрігеш, досить, і навіть досить більш кваліфікованих гравців. Тому я сумніваюся, що цей футболіст може перейти в «Шахтар». Це щось нереальне. Ми зараз переоцінюємо його рівень, так, він почав добре в «Динамо», забив «Шахтарю». Але потім почалися спокуси столичного життя, які перешкодили йому себе реалізувати.

Зараз він переїхав в «Анкарагюджю», там зовсім інші цілі і завдання, там за своїми якостями Родрігеш є одним з кращих футболістів. Але потрапити в «Динамо» чи «Шахтар», які ставлять зовсім інші цілі, абсолютно непросто. Моя думка: рівень Родрігеша - це «Анкарагюджю». Я впевнений, що лідером в топ-клубі він не стане ніколи», - сказав Циганик в ефірі програми «Циганик Live».

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі