Монтеррей. Світоліна дотиснула Боузкову і виграла титул

Найкраща українська тенісистка стала переможницею турніру WTA в Монтерреї

Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 7) у фіналі турніру WTA International в мексиканському Монтерреї зустрічалася з чеською тенісисткою Марією Боузковою (WTA 57).

Уже в першому геймі на подачі Світоліної на корті зав'язалася завзята боротьба. Перші три розіграші виграла Боузкова, але українка зуміла відіграти три брейк-пойнта. І все ж, Боузкова змогла взяти подачу нашої тенісистки в затяжному геймі, який тривав 11 хвилин.

Втім, українка досить швидко повернула боржок суперниці. Далі тенісистки почали брати свої подачі, хоча Світоліна була близька до ще одного брейку в восьмому геймі. За рахунку 6:5 Світоліна обвідним ударом заробила сет-бол і з першої ж спроби його реалізувала: Боузкова занервувала, відправивши м'яч в аут.

У другому сеті суперниці спочатку впевнено брали свої подачі, а в сьомому геймі Боузкова зробила брейк. На цей раз Світоліна не зуміла повернути брейк чеськійї тенісистці, і Боузкова взяла сет.

У вирішальній партії опонентки спочатку обмінялися брейками, а потім Світоліна захопила лідерство. За рахунку 5:3 українка подавала на матч, але не зуміла захистити свою подачу. Втім, в наступному геймі Світоліна завершила зустріч на свою користь, ставши переможницею турніру.

Еліна Світоліна - Марія Боузкова - 7:5, 4:6, 6:4

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі