Юрій МАКСИМОВ: «Був впевнений, що обіграємо Динамо і Шахтар»

Наставник «Ворскли» підбив підсумки останніх поєдинків своєї команди

Головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов розповів про останні ігри команди в матчах чемпіонату України проти київського «Динамо» (1:2) і донецького «Шахтаря» (1:0).

«Перед «Шахтарем» сказав хлопцям, що якщо так будуть приходить глядачі, як прийшли сьогодні, то це - зовсім інша справа. Коли приходять двісті чоловік і кричать - зовсім по-іншому... Вболівальника не обдуриш. Якщо команда програє, але при цьому старається, то він прийде і на наступну гру.

«Ворскла» стала більш агресивною? Справа в тому, що я сам пройшов таку школу, де не можна було ноги прибирати і так грати з першої до останньої хвилини. Футбол і славиться такою боротьбою. Так і намагаємося грати з першої до останньої хвилини. Крім того, зазначу, що фізично футболісти додали, витримуємо по такому полю весь матч. При цьому у нас немає зірок. Намагаємося вичавити максимум з тих, хто є.

Повірте, я завжди вірю, що ми когось обіграємо. І «Динамо» був упевнений, що обіграємо, і «Шахтар». Коли тренер вірить в команду, то і команда повірить в себе. Перед матчем з «Шахтарем» так і сказав, що переможемо. Тільки потрібно в це вірити, бігти туди і забивати», - зазначив Максимов в ефірі програми «Футбольний формат».

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 03:42 0

Майкл Антоніо, який грає за «Вест Хем», розповів про сварку Мохамеда та Юргена

Коментарі