Генріх МХІТАРЯН: «Луческу хотів мене купити, коли я був у Пюніку»

Але вірменський хавбек потрапив до «Шахтаря» транзитом через донецький «Металург»

31-річний вірменський півзахисник «Роми» Генріх Мхітарян, чий контракт належить лондонському «Арсеналу», розповів, що міг перейти в донецький «Шахтар» з «Пюніка».

- Мірча Луческу був дуже вражений твоєю грою і попросив Ахметова тебе купити. Але ти не перейшов у «Шахтар», ти перейшов до донецького «Металурга». Чому?
- Якщо чесно, я не знав, що «Шахтар» цікавився мною, коли я був у «Пюніку». Потім я дізнався, що Мірча Луческу хотів мене купити, але конкретних пропозицій не було. Мені сказали, що найкращий варіант - перейти в «Металург», грати там півроку і звідти поїхати в Європу.

- У «Шахтарі» тебе називали «господарем бази», тому що ти жив на базі. Правда, що у тебе був окремий кухар і окрема обслуга, які жили разом з тобою на базі?
- Індивідуального кухаря у мене не було (сміється). Кухарі працювали до вечора. Дякую всім працівникам, які доглядали за мною.

Мхітарян виступав за вірменський «Пюнік» з 2006-го по 2009-й роки, після чого перейшов в донецький «Металург», звідки був викуплений «Шахтарем» у серпні 2010-го року. Мхітарян захищав кольори «Шахтаря» до літа 2013-го року, після чого перейшов у дортмундську «Боруссію».

Михайло Шаповалов Джерело: КраСава
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 20:45 0

В українського голкіпера три найвищі оцінки серед воротарів у цьому сезоні ЛЧ