Юлія ДЖИМА: «Ми вже не провідна команда, але намагаємося триматися»

Українська біатлоністка прокоментувала третє місце збірної України в естафеті на чемпіонаті світу

Після бронзової медалі жіночої естафети на чемпіонаті світу в Антхольці одна з авторів цього успіху, як завжди, заряджала оптимізмом всіх оточуючих, коментуючи гонку.

- Юля, на твоєму етапі було непросто, але ти показала максимум. Що б хотілося сказати по цій гонці?
- Так я зараз нічого не знаю! (Сміється) Я не знаю, як «розірвати» естафету по етапах - ця гонка, як єдине ціле. В цілому ж - дуже хороший результат: ми спрацювали, впоралися. Працювати сьогодні було непросто, але все ж таки...

- Сьогодні тобі більше вдалася стрільба або біг?
- Я не скажу, що сьогодні біглося супер, як в спринті. Напевно, вже відчувається закінчення змагань, морально важко зібратися. Плюс погода дуже жарка. І з усіх стартових днів тут сьогодні відчувала себе найгірше. І тому, як мені здається, було
середненько - і на трасі, і на рубежах. Хотілося б на обох з п'яти спрацювати, але трохи поспішила на першому рубежі - хотілося скоріше наздогнати і трохи скоротити розрив. Але на другому зрозуміла, що такого робити не треба! (Сміється)

- По підготовці лиж все було добре?
- Так, лижі добре працювали, спасибі нашому сервісу.

- Зараз рівень конкурентів підріс, і цей темп витримувати непросто...
- Це теж правда, плюс у багатьох командах зараз є по чотири сильних дівчинки. Навіть якщо взяти загальний залік - у топових команд по 4-5 чоловік в топ-двадцятці. Звичайно, змагатися складно, коли всі чотири готові боротися за перше місце. Ми зараз вже не така провідна команда, як були раніше, але намагаємося триматися. (Посміхається)

Олександр Тішура Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі