ПАВЕЛКО: «На матчах збірної України з'являться безкоштовні сімейні сектори»

Вперше вони відкриються в Харкові на матчі України проти Кіпру 26 травня

Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що на матчах збірної України будуть безкоштовні сімейні сектори. Вперше вони з'являться в Харкові на домашньому матчі збірної України проти Кіпру 26 травня. Павелко в Фейсбуці повідомив:

«Будуть організовані безкоштовні сімейні сектори для вболівальників на домашніх матчах національної збірної. Це буде відмінний стимул для батьків приводити свою малечу на стадіон і разом підтримувати головну команду країни. Звичайно, кількість місць в таких секторах буде обмеженою, а всі деталі їх організації пізніше будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ.

Сімейні сектори з'являться вже в найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії і 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю. Запрошую клуби УПЛ розглянути можливість організації таких секторів і на їх домашніх матчах в чемпіонаті України. Це чудовий інструмент для популяризації футболу та заохочення цілих сімей до походів на стадіони в різних містах України».

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 0

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі