Артем ФРАНКОВ: «Всі попередні кризи здадуться нам пустощами»

Спеціаліст прокоментував дискваліфікацію «Манчестер Сіті» з єврокубків на два сезони

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про єврокубковий бан «Манчестер Сіті» на два сезони. Англійський клуб покараний за порушення правил фінансового фейр-плей.

«Повертаючись до «МанСіті». Невелика тонкість, навіть дві:

1) клуб не просто завищував вартість спонсорських угод, але розробив для цього цілу схему; згідно котрій фірми, пов'язані з господарем клубу, покривали різницю між ринковою ціною контракту і тим, скільки грошей реально надходило в клуб;

2) частина зарплат футболістів і тренерів оформлялася через фіктивні контракти з іміджевих прав і консультаційних послуг. Все це в кращому вигляді підтверджується внутрішнім електронним листуванням менеджерів «МС» протягом семи-восьми (!) років. Нічого нового в цьому немає, просто раніше діяла джентльменська угода про закриття на це очей, але пару років тому вона відкинула ковзани (прийняла іслам, одягла лижі, врізала дубця - дубайця).

Якщо КАС не прийме рішення на користь УЄФА, всі попередні кризи футбольної влади здадуться нам дитячими витівками в пісочниці», - написав Франков в Telegram.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі