Заява МанСіті: «Клуб буде подавати апеляцію до Арбітражного суду»

14 лютого УЄФА ухвалив доленосне рішення для англійського клубу

Англійський клуб «Манчестер Сіті» опублікував офіційну заяву після появи інформації про те, що УЄФА дискваліфікував команду на два наступні сезони єврокубків. У заяві «городян» сказано:

«Манчестер Сіті» розчарований, але не здивований сьогоднішньою заявою Судової палати УЄФА. Клуб завжди відчував гостру необхідність в пошуку незалежного органу і процесу, щоб неупереджено розглянути всеосяжний масив неспростовних доказів на підтримку своєї позиції.

У грудні 2018 року головний слідчий УЄФА публічно оголосив підсумки і санкції, які він мав намір застосувати до «Манчестер Сіті», ще до початку розслідування. Наступний помилковий процес з боку УЄФА означав, що не було ніяких сумнівів в кінцевому результаті. Клуб офіційно подав скаргу в дисциплінарний орган УЄФА, яка була підтверджена рішенням CAS.

Простіше кажучи, це справа, порушена УЄФА, що розслідується УЄФА і визнається УЄФА. Після того як цей упереджений процес завершений, клуб якомога швидше буде домагатися неупередженого рішення і, отже, в першій інстанції при першій же можливості почне розгляд справи в Спортивному арбітражному суді».

Микола Степанюк Джерело: ФК Манчестер Сіті
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі