Сергій КАНДАУРОВ: «Бенфіка - фаворит протистояння з Шахтарем»

Фахівець вважає, що донецькому клубу буде непросто обіграти португальців

Колишній гравець національної збірної України Сергій Кандауров, який з 1997 по 2001 роки виступав у складі «Бенфіки», оцінив шанси донецького «Шахтаря» в протистоянні проти португальського клубу в рамках Ліги Європи.

- Які, на ваш погляд, сильні сторони «Бенфіки»?
- Сильна сторона «Бенфіки» одна - це регулярний чемпіонат. У них постійно ігри як в чемпіонаті, так і в кубку. А «Шахтарю» якраз цього і не вистачає на даному етапі. Але, з іншого боку, це може бути і мінусом для португальської команди. В такому ігровому ритмі у футболістів накопичується втома.

- Досвід Каштру, який багато разів грав проти «Бенфіки» в чемпіонаті Португалії, допоможе «Шахтарю» в цьому протистоянні?
- Ні, йому потрібен досвід того, як пережити 2 місяці без офіційних ігор, як правильно вибудовувати тренувальний процес в цей час, скільки товариських матчів проводити. Тільки це, на мій погляд, буде вирішальним.

- Хто, на ваш погляд, фаворит цієї зустрічі?
- Однозначно «Бенфіка» фаворит цього протистояння. Але саме в першій грі все може трапиться. «Шахтар» все-таки грає вдома і шанси у команди будуть. Але в протистоянні я віддаю перевагу «Бенфіці». Ігрова практика - важливий аргумент, команда йде на першому місці в чемпіонаті і добре виступає в кубку, - сказав Кандауров.

«Бенфіка» зіграє з «Шахтарем» 20 (в Україні) і 27 лютого (в Португалії) в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Читайте також: Хавбек Бенфіки через серйозні проблеми зі здоров'ям не зіграє з Шахтарем

Володимир Клепач Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 05:05 8

Сьогодні познайомимося ближче з Мариною Луценко – дружиною польського голкіпера Барселони

Коментарі