Габі КІКІ: «Цькую Мілевського. Кажу, Міля — слабкий футболіст»

Камерунський одноклубник форварда «Динамо-Брест» розповів про взаємини з українцем

24-річний камерунський півзахисник «Динамо-Брест» Габі Кікі поділився думкою про 35-річного українського форварда команди Артема Мілевського.

«Артем - мій найкращий друг. І коли йде матч, Міля - саме та людина, на яку потрібно орієнтуватися. У нього є характер.

Ми багато жартуємо один над одним. Після тренувань в роздягальні у нас зазвичай лежить багато фруктів. Одного разу Міля побачив гору бананів. Він взяв величезне гроно і сказав, що нікому їсти його не можна. Банани для Кікі. А на наступний день бананів не виявилося. Він підійшов до мене і зі сміхом запитав: «Ну що, Кікі, немає бананів?» А я з рюкзака дістаю банан і кажу: «Є! Тримай!».

Я його цькую інакше. Всі ж знають, що Міля не любить програвати. Якщо він помиляється на тренуваннях або в іграх з передачами, фінтами, я завжди кажу: «Міля - слабкий футболіст». Він у відповідь заводиться: «Кікі! Я тебе вб'ю зараз, Кікі!». Але так варто жартувати, коли Артем не дуже засмучений.

Мілевський - великий гравець, який досяг у футболі того, чого я ще не зміг. І я поважаю його як великого брата. Артем мною опікується. Нещодавно я виклав в Instagram фотографію з Мілею і написав, що це мій друг. Люди почали писати не дуже приємні речі, що він не може бути моїм другом, що він расист. Але це ревнощі і заздрість. Всі хочуть бути поруч з такою людиною. Та й взагалі, вони можуть говорити, що хочуть. Я все одно буду робити те, що хочу», - зазначив Кікі.

Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі