Новий тренер Мотора може бути призначений до кінця лютого

У клубі не мають наміру зволікати з призначенням нового наставника

«Мотор» може отримати нового головного тренера до кінця місяця. При цьому в.о. головного тренера Ростислав Ланевич, який змінив Миколу Степанця, залишиться в клубі. Про це розповів голова СК «Мотор Січ» Геннадій Касай.

«Ми не будемо зволікати з призначенням. Якщо контракт буде підписаний, то до кінця лютого ми представимо нового головного тренера, адже потрібно формувати команду на наступний сезон.

Ростислав Ланевич залишиться в обоймі. Це молодий тренер і для нього нинішня посада - це великий виклик. Він старається, робить те, що може. Є помилки, які ми обговорюємо і працюємо на тим, щоб він і далі зростав як тренер.

Що стосується гравців, то ми хотіли б зберегти всіх лідерів. Наскільки це вийде, покажуть результати переговорів. Також багато що залежатиме від нового головного тренера, який запропонує своє бачення, назве гравців, яких він хотів би бачити в команді. Ми вже працюємо на наступний сезон і будемо прагнути виступати в єврокубках якомога краще», - сказав Касай.

У 12-му турі Ліги чемпіонів «Мотор» на виїзді зіграє з чинним володарем титулу «Вардаром». Поєдинок відбудеться 15 лютого.

Раніше два гравці «Мотора» - Станіслав Жуков і Денер Йаанімаа перейшли до московского «Спартака».

Сергій Циба Джерело: ГК Мотор
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею