Єгіше МЕЛІКЯН: «Заспокоює те, що проблем не бачу»

Наставник «Львова» - про підготовку до другої половини сезону

Головний тренер «Львова» Єгіше Мелікян оцінив роботу своєї команди на зимових зборах:

«Особисто для мене важливо було проаналізувати дії футболістів на тлі втоми, щоб зрозуміти: який є в наявності запас енергії? Чи готові вони в критичні моменти долати цю втому? Побачене затвердило мене на думці, що напрямок функціональної підготовки нами було побудовано правильно.

Питання по тактиці завжди були, є і будуть. Немає межі досконалості. Завжди хочеться бачити щось краще. Найчастіше тренеру чогось не вистачає. Це робочий процес. Заспокоює те, що проблем не бачу.

Є питання, так, але саме для цього ми працюємо, тренуємося і намагаємося вдосконалюватися. У тому числі в контрольних матчах, які саме покликані для того, щоб в бойових умовах напрацювання переносити з тренувального процесу до гри. Загалом, рухаємося вперед, робота дає свої плоди. Більше у нас виходить, ніж навпаки.

Скоро грати крайній спаринг на зборах, після чого повертаємося в Україну. Заплановано кілька днів відпочинку. Далі - тижневий цикл підготовки до гри з «Олімпіком». Сподіваюся, на тлі свіжості наші футболісти продемонструють ще більш добротну і продуктивну гру».

Олег Дідух Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі