ВІТТОЦЦІ: «Вірер відмовилася від естафети на ЧС, і я програла ВКГ»

Італійська біатлоністка – про фатальну подію минулого сезону

У сезоні 2018/19 за перемогу в жіночому загальному заліку Кубка світу змагалися італійки Ліза Віттоцці і Доротея Вірер. Довгий час вони йшли нога в ногу, але в підсумку Великий кришталевий глобус виграла більш досвідчена Доротея Вірер.

Віттоцці звинуватила в не зовсім чесній грі Доротею, яка відмовилася виступати в естафеті на чемпіонаті світу 2019 року в Естерсунді, пославшись на проблеми зі здоров'ям.

«Доротея Вірер просто відмовилася від естафети, щоб сконцентруватися на мас-старті. Вона просто вирішила викроїти собі день відпочинку. Це було зроблено за згодою тренерів. Я була категорично проти такого розкладу. Ця ситуація підкосила мене, вибила з колії до кінця сезону. І тому я програла Кубок світу.

Я б сама так ніколи не вчинила. Чому вирішила про це сказати? Ми все одно з Доротеєю не друзі, а суперниці. У спорті взагалі необов'язково ладити з усіма. Я дуже важко сприйняла її вчинок. Це вплинуло на мене і на початку поточного сезону. Але тепер я думаю тільки про себе, так що все в порядку», - сказала Віттоцці.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Ski-Nordique
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі