Олексій ХОБЛЕНКО: «Підготовка в Динамо та Дніпрі-1 трохи відрізняється»

Форвард, який перейшов до «Дніпра-1», розповів про свої враження від роботи в новій команді

У четвер делегація «Дніпра-1» вирушила на другий турецький збір. А напередодні вильоту екс-нападник брестського «Динамо» Олексій Хобленко, який підписав з дніпрянами контракт в кінці минулого року, відповів на питання кореспондента Sport.ua.

- Олексій, які враження у тебе залишилися від першого збору з «Дніпром-1»?
- Позитивні, незважаючи на те, що на попередньому етапі підготовки не все виходило в плані результату. Команда буде додавати, я в цьому впевнений. Колектив у нас дружний, і це теж дає привід з оптимізмом дивитися в майбутнє.

- Один забитий м'яч в п'яти спарингах - замало, напевно?
- Згоден. Ми працюємо над грою в атаці і реалізацією. Попереду ще понад два тижні тренувань, так що, повторюся, ніхто ніякої трагедії не робить. На те вони і збори, щоб експериментувати, напрацьовувати нові зв'язки.

- Атакуючим футболістам діставалося від наставника?
- Дмитро Станіславович (Михайленко. - Прим.ред.) ретельно ставиться до тактичних нюансів, все популярно розказує. У «Дніпрі-1» з'явилося багато новачків, тому за два тижні спільної роботи непросто довести дії колективу до автоматизму.

- Принципи гри «Дніпра-1» і брестського «Динамо» сильно відрізняються?
- Багато спільного, але є, звичайно, і відмінності. В «Динамо» основний акцент робився на грі першим номером, а в «Дніпрі-1» приділяється однакова увага і атакуючим, і захисним діям. Суперники будуть різні, тому потрібно бути готовими до будь-якого повороту подій, мати в своєму арсеналі кілька варіантів ведення гри.

- У команди стоїть завдання потрапити до першої шістки?
- Поки нічого не скажу, оскільки особисто я нічого не чув з цього приводу.

- У «Дніпра-1» один з найскладніших календарів матчів, що залишилися на першому етапі...
- Нічого страшного. Навпаки, буде цікаво зіграти з «Динамо», з «Шахтарем», а також «Карпатами» та «Маріуполем». Ми нікого не боїмося. Багато що, якщо не все, залежить від нас, як ми будемо готові до цих зустрічей, але я вірю, що «Дніпро-1» в цих іграх може виступити успішно.

Сергій БОЙЧЕНКО

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 травня 2024, 06:13 2

Sport.ua разом із GGBET анонсує вирішальний поєдинок єврокубку

Коментарі