Zayac: «Я покинув NaVi, бо мені погрожували»

Гравець розповів про свій самовільний відхід з української організації

Бакит Zayac Емілжанов пояснив свій перехід з NAVI в Virtus.pro.

«Я так нормально і не зміг всім розповісти, чому [вирішив піти]. Як такого не вийшло, щоб ми зібралися всією командою, я б висловив - чому і що і як у мене сталося (моє рішення).

Тому що перед цією розмовою до мене підійшов менеджер Caff і сказав в реально агресивній формі, що нібито сяду на банку, мене не будуть рік відпускати нікуди, і я, умовно, заруїнив собі кар'єру і ось тепер шкодую. Звичайно, я дуже засмутився, запитав, чому так відбувається, адже до цього були обіцянки, що якщо захочу кудись піти - будуть розмови і так далі, що вони завжди зможуть провести якийсь трансфер. І, звичайно, після такого я точно зрозумів, що не хочу залишатися в цій організації. Тому що мені погрожують.

Потім я поговорив із Золотарьовим, він мені хоча б пояснив це більш-менш нормально. Сказав - так, він не хоче віддавати конкурентам гравця і так далі. Але по-любому мені вже здавалося, що проти мене всі налаштовані. Про ситуацію, що я поїхав на два дні раніше з мажору ... Тому що, очевидно, в такій ситуації на мене дуже багато давило і дуже багато людей були налаштовані проти мене. Мені захотілося скоріше повернутися додому, відпочити, тим більше я був на буткемпі, ми готувалися, грали турнір, і ще ось це все відбувалося. І мені потрібно було перезавантажитися.

Я вирішив, що мені треба прямо зараз, цього ж вечора виїхати.

Дякую всім: команді, яка повірила в мене, організацію. Ми почали пробувати мене в ролі капітана, але я попереджав, що буде складно. Я чітко давав зрозуміти менеджменту, що якщо все буде так собі, то я хочу піти.

Менеджмент знав, що якщо ми провалимося, я не захочу бути капітаном, тоді я планував піти в інактив, щоб підготуватися до TI», - підсумував Заєць.

Максим Гаптар Джерело: cyber.sports.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:44 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі