Промоутер: «Усик - ходячий терор, проблемний хлопець»

Спенсер Фірон - про перспективи Олександра Усика в суперважкій вазі

Промоутер Спенсер Фірон вважає, що Ентоні Джошуа варто якомога раніше провести бій проти Олександра Усика:

«Пулєв дуже довго чекав свого шансу. Коли Джошуа бився з Такамом, на місці Карлоса повинен був бути Кубрат, але він травмувався. Коли Джошуа бився з цим маленьким російським хлопцем Повєткіним, на його місці мав бути Пулєв. Це буде чесно по відношенню до Кубрата дати бій спочатку йому, а потім вже Усику.

Але на місці Джошуа я б сказав Пулєву, що вдячний йому за таке довге очікування, він буде наступним суперником, але після Усика. Чому? Усик - це ходячий терор, це проблемний хлопець. Краще побитися з ним зараз і розібратися з ним.

І я б не взяв в ринг цього Джошуа, який намагається боксувати розумно, академічно. Ні. Джошуа, якого я знаю, тим більше він все частіше говорить про своє коріння з Нігерії, це грубий хлопець, розбійник, який накидається на тебе. Ось цьому хлопцю краще вийти проти Усика.

Не потрібно давати Усіку освоїтися в суперважкій вазі, пустити тут своє коріння. Усик не вразив мене з Візерспуном, але це був його перший бій. Так побийтеся з ним зараз. Він ще не відчуває себе тут комфортно, не сяє в рингу. А то потім він буде небезпечним, він принесе купу проблем».

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа може відмовитися від бою проти Усика.

Олег Дідух Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 07:25 3

«Челсі» здобув велику перемогу над «молотобійцями»

Коментарі