Олександр ЗІНЧЕНКО: «У Ман Сіті проводять аналіз слини і поту»

Український футболіст - про медичну службу «містян»

Український легіонер «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко розповів про медичну службу в англійському клубі.

«Ми приходимо на тренування - у нас готова форма, і поруч капсула з твоїм прізвищем і таблетки, які тобі потрібні, - риб'ячий жир і т.д. Ти повинен протягом дня їх випити.

Ну і після тренування підходиш до холодильника, там стоять невеликі стаканчики, під кожним з них прізвище гравця і певний йому напій - амінокислоти, протеїн і т. Д.

У мене було три пункти: не більше двох разів на тиждень відвідувати ресторани, пити таблетки і персональна норма обсягу питної води перед тренуванням і після неї.

Приїжджають медики. До тренування клеять нам на верхню частину ноги щось схоже на прозорий пластир. Усередині нього ватку. Потім після тренування забирають все це і проводять аналіз поту.

Плюс до цього у кожного персональна пляшка-соска. Йде тест, скільки ти випиваєш води за тренування і скільки тобі не вистачає.

Раз на три дні аналіз слини. Дивляться, чи не починається розвиток якоїсь хвороби, чи не проявляється дефіцит якихось вітамінів. Цей аналіз багато чого показує, я зараз все навіть не назву», - сказав Зінченко.

Раніше «Манчестер Сіті» віддав конкурента Зінченка в оренду до «РБ Лейпциг».

Володимир Клепач Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі