Колишній хавбек Шахтаря Жадсон залишає Корінтіанс

Після п'яти років в команді досвідчений футболіст змінить обстановку

Півзахисник «Корінтіанса» Жадсон, який добре відомий в Україні за багаторічними виступами за «Шахтар», оголосив про свій відхід з команди.

Пост з прощанням 36-річний Жадсон виклав на своїй сторінці в Instagram, не повідомивши про наступну «зупинку» в своїй кар'єрі.

Chegou a hora do adeus. Foram 5 anos defendendo e honrando o Corinthians. Nesse período, conquistamos cinco importantes títulos para a Fiel torcida. Passei por momentos maravilhosos, outros não tão bons, mas sempre respeitei e dei o meu máximo por esse clube tão especial na minha vida. Recebi elogios e também fui criticado. Venci, perdi, amadureci e fui extremamente feliz. Jamais esquecerei tudo o que vivenciei e aprendi nessa casa. A despedida não foi como eu gostaria, mas as pessoas passam e o que mais importa é que a instituição está acima de todos. Acredito que contribuí para enriquecer a maravilhosa história do Sport Club Corinthians Paulista. Corinthians, de coração, Obrigado por tudo.

Публикация от Magic Jadson (@magicjadson)

Контракт Жадсона з «Корінтіансом» діє до кінця нинішнього року, і агент футболіста Марсело Робаліно в твіттері вже повідомив про те, що він не буде розірваний достроково. Можливо, Жадсон буде проданий за розумну компенсацію в один із зарубіжних клубів, або ж продовжить кар'єру в Бразилії, трансферне вікно в якій для внутрішніх переходів буде відкрито до 3 лютого.

Раніше повідомлялося, що новий тренерський штаб «Корінтіанса» не бачить Жадсона в першій команді, а в послугах футболіста зацікавлена ​​«Корітіба».

Олексій Сливченко Джерело: Meu Timao
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра