ФЕДЕРЕР: «Я багато грав у теніс, але ніколи проти Тенніса»

Швейцарець - про наступного суперника

Швейцарський тенісист Роджер Федерер дав кумедний коментар після перемоги в четвертому колі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.
Легендарний тенісист Джон Макінрой, який в даний час працює коментатором і експертом на ТБ, попросив Роджера поділитися очікуваннями від майбутнього чвертьфіналу, де суперником швейцарця стане американець з цікавим ім'ям.
Макінрой: Роджер, наступний матч ти проведеш проти хлопця, який, на мою думку, має найкраще ім'я в історії тенісу, його звуть Тенніс Сандгрен. Не знаю, чому батьки його так назвали, але благослови їх господь, адже їх син зіграє в чвертьфіналі Australian Open. Більш того, він єдиний з американців, хто залишився на турнірі. Що ти можеш сказати з цього приводу?
Федерер: З таким ім'ям йому точно не судилося стати бейсболістом. Якщо чесно, то це щось нереальне. З нетерпінням чекаю на зустріч з ним. Я досить багато в своєму житті грав у теніс, але ще ніколи не грав проти Тенніса (сміх на трибунах).
Відзначимо, що Тенніс Сандгрен займає соту позицію в світовому рейтингу, але в 2018 році вже грав в 1/4 фіналу Australian Open.

Володимир Клепач Джерело: Євроспорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі