Хегай бився, але за очками програв Фултону

Непереможений американець здолав українця

На арені Barclays Center в Брукліні (США) відбувся бій у другій найлегшій вазі між українським боксером Арнольдом Хегаєм (16-1-1, 10 KO) і американцем Стівеном Фултоном (18-0, 8 KO). На кону стояв статус обов'язкового претендента за версією WBO, а також пояс WBO Inter-Continental.

У першому раунді суперники взяли високий темп, обидва намагалися джебом пробити захист опонента. Хегай зайняв центр рингу, намагаючись володіти ініціативою і тримати в постійному тонусі Фултона.

Українець намагався не зменшувати обертів, в той час як непереможений досі американець діяв досить пасивно. У четвертому раунді Фултон пропустив кілька неприємних ударів від суперника. З п'ятого раунду американець почав діяти більш активно, і після його влучань у Хегая утворилася гематома під лівим оком.

Хегай розумів, що за очками перемогти Фултона не вдасться і в чемпіонських раундах пішов в атаку. Але американець був готовий до такого повороту подій, жорсткими ударами зустрічаючи українця. В результаті боксери провели на рингу всі 12 раундів, а перемогу судді віддали Фултону - 116:112, 117:111, 117:111.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі