Рафаель дос Аньос – Майкл К’єза. Прогноз і анонс на бій

Со-головний бій турніру UFC Fight Night 166

Найближчого вікенду в ніч проти неділі за центральноєвропейським часом місто Ролі (штат Північна Кароліна, США) вперше прийматиме у себе подію UFC. Місцем проведення UFC Fight Night 166 стане «PNC Arena», здатна вмістити до 20 000 любителів змішаних єдиноборств.

К'єза спробує довести свій рекорд у напівсередній вазі до 3-0, але зробити це йому буде непросто, оскільки на шляху у нього Дос Аньос.

Колишній чемпіон UFC в легкій вазі Дос Аньос із перемінним успіхом виступає у вельтервейті, але останнім часом все менш вдало. Після поразок Колбі Ковінгтону і Камару Усману він реабілітувався перемогою сабмішном над Кевіном Лі. Проте в октагон RDA вийде, маючи поразку в якості останнього запису в резюме - беззаперечний програш Леону Едвардсу в п'яти раундах.

Після того, як К'єза програв здачею Кевіну Лі і Ентоні Петтису, він вирішив більше не вимотувати себе зганянням ваги і піднявся до наступного дивізіону. Як боєць напівсередньої ваги, він дебютував перемогою сабмішном над Карлосом Кондитом, а потім домінував над Дієго Санчесом 15 хвилин.

Прогноз на бій

Головний козир К'єзи - грепплінг, проте Дос Аньос занадто досвідчений на землі, щоб отримати багато ущербу. У RDA сильні навички БЖЖ, але К'єза може спробувати утримати його внизу, щоб добитися перемоги рішенням. Що стосується стійки, то Дос Аньос тут виглядає явним фаворитом, незважаючи на програш в габаритах. Але Рафаель давно нікого не нокаутував, тому оголошення суддівських записок тут є дуже ймовірним.

Перемога Дос Аньоса за очками

Основний кард

Джуніор дос Сантос - Кертіс Блейдс

Рафаель дос Аньос - Майкл К'єза

Джордан Еспіноса - Алекс Перес

Ханна Сайферс - Анджела Хілл

Джамал Хілл - Дарко Стошич

Попередній кард

Бівон Льюїс - Декуен Таунсенд

Арнольд Аллен - Нік Ленц

Джастін Кіш - Люсі Пудилова

Монтель Джексон - Філіпе Коларес

Сара МакМенн - Ліна Лансберг

Бретт Джонс - Тоні Грейвлі

Герберт Бернс - Нейт Ландвер

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A