Шахтар в Туреччині: тренування у фітнес-залі

Донецька команда продовжує підготовку до другої частини сезону

Донецький «Шахтар» продовжує підготовку до другої частини сезону в турецькому Белеку.

За три дні важкої роботи на футбольному полі тренерський штаб вирішив урізноманітнити процес підготовки й запропонував команді відновлювальне заняття у фітнес-залі. Футболісти розділилися на три групи і на чолі з асистентом головного тренера Філіпе Селіккаєю виконували вправи на стретчинг, координацію рухів та розім'яли м'язи за допомогою масажних ролів.

- Такий фітнес необхідний гравцям для відновлення після тривалих тренувань протягом попередніх днів. Провели специфічні вправи на геть усі групи м'язів, що дуже важливо зараз. Ми це називаємо «розігнали кров тілом», завдяки чому футболісти завтра будуть більш підготовленими, - пояснює Філіпе Селіккая. - Загалом команда почувається добре після трьох днів зборів. Усі хлопці - професіонали, розуміють, що на тренуваннях завжди вимоги вищі й навантаження великі. Тому і відбувається чергування: тренування - відновлення, тренування - відновлення. За кілька днів усі втягнуться до звичного ритму.

Завтра «гірники» далі працюватимуть у режимі двох тренувань на день і готуватимуться до першого контрольного матчу. Нагадаємо, 25 січня «Шахтар» проведе спаринг із польським «Лехом». Початок о 16:00.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 72

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів