Назарій РУСИН: «Не міг повірити, що Хацкевича звільнили. Я цього чекав»

Форвард розповів про конфлікт з екс-тренером «Динамо»

Форвард Назарій Русин взимку повернувся в «Динамо» з оренди в «Зорі», куди раніше він вирушив через напружені стосунки з уже екс-тренером киян Олександром Хацкевичем.

«Це особисте, напевно. У мене є люди, які мені не подобаються. Можливо, я Хацкевичу просто не сподобався як футболіст. Особистих конфліктів у мене з ним не було. Хоча я пам'ятаю матч з «Чорноморцем», коли я забив, але було 1:1 за підсумком. А потім був матч з «Аяксом», коли він поставив в основі Супрягу, а мені дали в кінці 5 хвилин. Мені було прикро, адже Супряга тільки прийшов і був травмований. А я працював на зборі, забивав».

«Ну, всяке буває, у тренера свої плани. Потім мій агент запитує Хацкевича, мовляв, чому Русина не поставив, а він відповів - «Назарій мені огризнувся під час однієї гри».

«Такого не було, він придумав. Коли Хацкевич пішов? Були радісні емоції. Не міг повірити. Можливо, це некрасиво, але я цього чекав, дуже чекав. Мій пост в Instagram? Не шкодую, але Денис Бойко мені сказав, що не потрібно було так робити. Всяке в житті буває, і ця людина ще може мені допомогти в подальшому. Що все це може повернутися мені», - сказав Русин в інтерв'ю Sportarena.

Іван Зінченко Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:30 0

«Рух» ще не програвав «Олександрії»

Коментарі