Андрій БОРЯЧУК: «До Шевченка мені рости і рости»

Новачок «Різерспора» - про перехід в турецький клуб

23-річний форвард на правах оренди півтора року проведе в «Різеспорі». Борячук став третім українцем в клубі після Миколи Морозюка та Дениса Гармаша, який також перебрався в турецький клуб на правах оренди. Про кількість українців в клубі Борячука насамперед запитали на прес-конференції, на якій його представили як гравця «Різеспора».

«Думаю, справа не в кількості українців, а в якості. Головне - якість футболістів. Для мене великий плюс, що в «Різеспорі» є українці. Це полегшить нам адаптацію. Тим більше Морозюк вже довгий час виступає тут. Він на правах старшого товариша допомагає і підказує».

«Мені приємно знаходиться тут. У Туреччині дуже приємні, теплі і гостинні люди. Приємно, що «Різеспор» упродовж певного часу спостерігав за мною і ми прийшли до підписання контракту. Для мене це величезний плюс. Своєю роботою я хочу допомогти клубу, а клуб - допоможе мені».

«Сьогодні я перший день тренувався в загальній групі. Тренер все бачить. Думаю, я доведу, що гідний шансу грати в основному складі. Те, що я тут іноземець, вважаю, не проблема. Головне своєю грою доводити, що ти гідний грати».

«Чи думаю про те, що можу бути як Шевченко? Ні. До Шевченка мені в ігровому плані рости і рости. Потрібно відштовхуватися від своєї гри і своїх сильних якостей», - сказав Борячук.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 07:56 0

Колишній нападник збірної України про очікування від товариського матчу з Німеччиною

Коментарі