Агент: «Галатасарай хотів викупити Бурду у Динамо»

Угоді завадила важка травма українського захисника

Турецький агент ФІФА Алааддін Гювен Меміш розповів, що турецький «Галатасарай» дуже хотів купити 24-річного українського захисника «Динамо» Микиту Бурду.
«Галатасарай» шукає захисника. Якби Микита Бурда не був травмований, то турецький гранд постарався б його придбати у «Динамо». У цьому сезоні «Галатасарай» за ним уважно стежив і переглядав ігри за його участю наживо. Головному тренеру «левів» Фатиху Теріму дуже подобаються бойові футболісти, особливо гравці оборонного плану. Якби Бурда потрапив до рук Теріма, то міг би стати одним з найкращих в чемпіонаті Туреччини.
Є хороший приклад з Озаном Кабаком. Фатіх Терім взяв його з молодіжної в першу команду «Галатасарая». Він став йому довіряти, а футболіст отримував ігрову практику і прогресував. Через деякий час він перебрався в «Штутгарт». Влітку минулого року його купив «Шальке» за €15 мільйонів», - зазначив Меміш.
Бурда отримав важку травму в поєдинку 8-го туру УПЛ «Ворскла» - «Динамо». У поточному сезоні Бурда провів за «Динамо» 10 матчів у всіх турнірах, де забив один гол.
Михайло Шаповалов Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн