Батько Хабіба: «Півроку попрацюємо з Ломаченком перед боєм з Мейвезером

Батько чемпіона UFC у легкій вазі поставив умову для бою Хабіба з Флойдом

Батько і тренер чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова, Абдулманап Нурмагомедов, повідомив про можливість бою з колишнім американським боксером Флойдом Мейвезером.
«У Мейвезера статистика боїв 50 перемог і 0 поразок, він найбільший в боксі і він хоче побитися з таким же чемпіоном, який не програвав жодного бою, - з Хабібом. Все нормально, але зараз у нас на черзі Тоні Фергюсон. Ми заявили вже давним-давно: дайте нам закінчити з Тоні, після цього півроку попрацюємо з Ломаченком, потім буде бій з боксу.
Ми пропонуємо будь-який день в будь-якому місці, тільки з однією умовою: 11 раундів по боксу і один зі змішаних єдиноборств, якщо ми вистоїмо 11 раундів проти найкращого боксера, то чому б йому не вийти на один раунд за правилами ММА з нами? Але все справи будуть після Тоні».
Мейвезер планує відновити професійну кар'єру в 2020 році і проведе 2 поєдинки, один з яких - проти бійця UFC. За профі-кар'єру в боксі американець провів 50 боїв і всі 50 виграв (з них 27 нокаутом). У Нурмагомедова в MMA - 28 боїв і 28 перемог (18 дострокових).
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 22:32 12

Міралем П'янич у цска отримуватиме близько 1 мільйона євро на рік

Коментарі