КОСТЕВИЧ: Португальці казали, Україна пропустить 5 голів. Отримали по вухах

Український футболіст «Леха» поділився думкою про українську національну команду

27-річний український захисник познанського «Леха» Володимир Костевич поділився думкою про збірну України з футболу, яка забезпечила собі місце у фінальній частині Євро-2020, вийшовши з першого місця у відбірковій групі.
- Ти стабільно виступаєш за свою команду. Є якесь розчарування, що на тебе не звертають уваги наставники збірної України?
- Яке може бути розчарування? Значить, потрібно ще старанніше працювати і чекати свого шансу. Я вже не раз говорив, що потрапити в збірну - моя велика мрія. Тому, поки я граю, буду прагнути до втілення її в реальність.
- Збірна України в Європі зараз на слуху?
- Протягом усього відбікового турніру Євро-2020 ми з хлопцями з команди говорили на цю тему. Незважаючи на те, що Дарко Йевтіч представляє Швейцарію, він серб за походженням, так він був вражений грою нашої національної команди. А ще я поспорив з двома португальцями, які перед грою збірних Португалії та України говорили, що українці пропустить чотири, а то й п'ять м'ячів.
- На що спорили?
- Дрібниці. Отримали по вухах (посміхається).
- На Євро можна ставити на Україну?
- Важливо підійти до чемпіонату Європи в хорошому стані. А якщо відштовхуватися від гри, яку зараз демонструє команда Андрія Шевченка, то, безумовно, замахнутися можна на багато чого...
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі