Йожеф САБО: «Я говорив, що Михайличенка не можна звільняти»

Фахівець вважає, що головному тренеру «Динамо» потрібно дати провести повноцінні збори

Колишній головний тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо розповів, чи варто чекати позитивних змін в київській команді після зимових навчально-тренувальних зборів.
«Я говорив, що Михайличенко не можна звільняти ні в якому разі, тому що він пропрацював лише кілька місяців. Потрібно дати йому можливість пройти повноцінні збори. Подивимося, який у нього буде склад і яку тактику він обере. Чому я говорю про тактику - пішов той футбол вже, коли ставили «автобуси». Сьогоднішній футбол - це хороший захист і хороша атака. Після втрати м'яча потрібно відразу ж вступати у відбір, всією командою! Потрібно демонструвати агресивний футбол, а не чекати, обороняючись, шансу на контратаку. Навіть Мессі вже став відбирати м'яч. Не можна відставати від розвитку футболу.
Проти того ж «Шахтаря» потрібно грати агресивно, не даючи воротареві часу розігрувати м'яч. Свого часу у мене Шевченко і Ребров так і грали - залишалися попереду і не давали голкіперу можливості розігрувати м'яч. Воротар був змушений вибивати м'яч, поки він був у повітрі, нападники відскакували назад, після чого був підбір і нова атака. Вони весь час були у грі», - вважає Сабо.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 5

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі