БЕЛЕНЮК: «Ці масові бійки негативно позначаються на іміджі виду спорту»

Український чемпіон світу з боротьби прокоментував інцидент в Стамбулі

Український борець Жан Беленюк, дворазовий чемпіон світу, прокоментував інцидент в Стамбулі, де сталася масова бійка за участю українського спортсмена Хасана Закаріева:
«Вчора відбулася масова бійка на турнірі Yasar Dogu в Туреччині, за участю українського і грузинського борців! Так ось, у мене не стільки питання до спортсменів, які не стримали емоцій і почали бити один одного в кращих традиціях UFC (молоді, гарячі, не завжди темперамент і бажання перемогти за всяку ціну вдається приборкати на догоду здоровому глузду), скільки питання до секундантів, які не тільки не стали рознімати спортсменів, а самі кинулися в рукопашну.
Секундант - це, як правило, тренер, або старший товариш, який повинен підказувати своєму спортсмену, контролюючи ситуацію холодною головою, враховуючи, що знаходиться поза сутичкою і може тверезо реагувати на те, що відбувається. На жаль, тут ми такого не спостерігаємо, а подібні речі негативно позначаються на іміджі нашого виду спорту! Давайте намагатися тримати себе в руках».
Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі