Роман САНЖАР: «Бан Карпатам не загрожує, але перед гравцями є борги»

Наставник львівської команди поділився проблемами клубу

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар розповів про підготовку львівської команди до другої частини сезону.
- Безпосередньо роботою з м'ячами мої підопічні займуться 15 січня. У Львові будемо готуватися до 24 січня, а потім запланований збір в Туреччині.
- Вже відомо, хто буде суперником «Карпат» у контрольних матчах?
- Зіграємо 6-7 спарингів, зокрема, з братиславським «Слованом». Хоча, якщо відверто, то мене більше хвилює не те, з ким доведеться в Туреччині з'ясовувати стосунки, а хто буде захищати кольори «Карпат».
- Ви натякаєте на те, що «Карпатам» загрожує трансферний бан через борги іспанській «Севільї» за колумбійця Хорхе Карраскаля?
- Ні, як мені відомо, питання щодо переходу Карраскаля в «Рівер Плейт» вже вирішене, і «Севілья» своє отримає, тому про якусь заборону на переходи не може бути й мови. Турбує інше: в ФК «Карпати» досить значні заборгованості перед гравцями, і це дуже ускладнює селекційну роботу. Який поважаючий себе футболіст погодиться сісти за стіл переговорів, знаючи, що у його нової команди є фінансові проблеми? Тому дуже важливо, як найближчим часом спрацює клубне керівництво, багато в чому від цього буде залежати майбутнє «Карпат».
- Прокоментуйте інформацію, що з'явилася в ЗМІ, що «Карпати» покинуть Роман Підківка, Фране Войкович, Франциско Ді Франко...
- Оскільки перед цими футболістами є заборгованості, то всі вони поки залишаються гравцями «Карпат». Хоча я в курсі, що до Ді Франко проявляє інтерес «Дніпро-1». Сподіваюся, що визначеність в кадровому питанні з'явиться вже цього тижня...
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 13:11 1

Матчі заплановані на 29 травня і 2 червня

Коментарі