ФОТО. Тренажери і пробіжка. Кадірі повернувся до основної групи Динамо

Микита Бурда відновлюється і поїде на збір до Туреччини

Друге тренувальне заняття «Динамо» після виходу з відпустки відбулося в суботу, 11 січня. Команда розпочала підготовку до весняної частини, і робота поступово набирає обертів. Вранці в суботу друга частина футболістів пройшла медичне обстеження в клініці «Борис», після чого команда прибула на базу у Віті-Литовській на вечірнє тренування.
Тренування була розділена на дві частини. Спершу футболісти працювали в тренажерному залі, а потім - пробіжка. Воротарі, як зазвичай, працювали окремо разом з Михайлом Михайловим. На даному етапі головне для гравців - втягнутися в звичний режим після відпустки.
Півзахисник Мохаммед Кадірі брав участь в вечірньому тренуванні київського «Динамо». Гравець повернувся в загальну групу.
Головний лікар «Динамо» Леонід Миронов повідомив, як пройшов медогляд гравців:
«Докладні результати медичного обстеження ми отримаємо через один-два дні, чекаємо їх до понеділка. Поки ж можу лише підтвердити, що всі гравці пройшли медогляд. Попередньо можу сказати, що ніяких проблем у хлопців немає, всі вийшли з відпустки здоровими, цілими і неушкодженими. Зайва вага? По ній також чекаємо результатів. В основному, всі здорові. Є пару чоловік з минулого року, які ще проходять заключний етап реабілітації. Це Мохаммед Кадірі та Денис Попов.
У Микити Бурди була серйозна травма і операція. Але він їде на збір до Туреччини, де буде продовжувати свою реабілітацію. Важливо, що він буде працювати з реабілітологом і при цьому перебувати в колективі, бути частиною команди - в цьому є величезний позитивний ефект. Тим більше, що «Динамо» тренуватиметься в чудовому спортивному комплексі, де є все необхідне для повноцінної реабілітації».
«Динамо» буде працювати на базі до 14 січня, а 15 числа команда вирушить на перший навчально-тренувальний збір 2020 року до Туреччини.
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 02:03 0

Адемола Лукман оформив хет-трик у ворота леверкузенського колективу