Фран СОЛЬ: «Завдання Динамо – виграти Кубок і поборотися за місце в ЛЧ»

Іспанський форвард організував з дружиною велику вечірку в Мадриді

Іспанський нападаючий «Динамо» Фран Соль розповів про свою відпустку і про підготовку до другої частини сезону:
«Відпустка пройшов чудово! Був в Мадриді з сім'єю і друзями. Відмінно провів час в колі близьких людей. Свята зустрів дуже добре! Вся моя родина зібралася у мене вдома в Мадриді, і ми вперше святкували новорічні свята всі разом, оскільки, коли грав в Іспанії і Нідерландах, у мене не було зимової відпустки. Також у мого сина був День народження 21 грудня. Ми об'єднали це свято з його хрещенням і організували з дружиною велику вечірку.
Перше тренування «Динамо»? Ми почали працювати над своїми кондиціями. Переважно займалися біговими вправами. Зараз все направлено на те, щоб якісно підготуватися до другої половини сезону.
Якщо говорити про особисте життя, то 2019 рік був чудовим для мене, моєї сім'ї і рідних, але в футбольному плані, 2019 рік був жахливим, бо у мене були дві травми, через які я пропустив багато ігор. Це був не найкращий рік. Головне завдання в новому році - працювати над собою, підвищувати свій професійний рівень і допомагати «Динамо» досягати успіхів.
Для початку, ми повинні добре себе підготувати до майбутніх ігор. Також перед нами стоїть завдання виграти Кубок України і піднятися якомога вище в турнірній таблиці внутрішнього чемпіонату. А в серпні нам належить поборотися за місце в Лізі чемпіонів».
Микола Степанов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 11:31 0

Поєдинок відбудеться 29 вересня о 15:00 за Києвом

Коментарі