Іспанські фанати ображали Зозулю ще на двох матчах Ла Ліги

Опубліковані нові подробиці скандалу, пов'язаного з українським футболістом «Альбасете»

Професійна футбольна ліга Іспанії зафіксувала і передала в Комітет федерації футболу Іспанії інформацію про ще два епізоди образливих скандувань на адресу українського нападника «Альбасете» Романа Зозулі.
Перший випадок стався 22 грудня під час матчу 18-го туру Ла Ліги між «Осасуною» і «Реалом Сосьєдад» (3:4). Повідомляється, що на 6-й хвилині матчу близько 400 уболівальників господарів, розташованих на південному ярусі, протягом 10 секунд скандували: «Ти нацист. Зозуля, ти нацист». Решта вболівальники не підтримала акцію, навіть зустріла її свистом, більше вона не повторювалася.
Другий епізод був зафіксований 5 січня під час поєдинку «Реал Сосьєдад» - «Вільярреал». Аналогічні скандування були зафіксовані на 13-й хвилині з боку 8 сотень уболівальників господарів.
Нагадаємо, 15 грудня фанати «Райо Вальєкано» протягом першого тайму ображали Зозулю, називаючи його «нацистом». В знак протесту «Альбасете» відмовився виходити на другий тайм зустрічі.
«Райо Вальєкано» був оштрафований на €18 тисяч, також команду зобов'язали закрити частину трибун на два найближчі домашні поєдинки, але пізніше покарання тимчасово призупинили.
Володимир Клепач Джерело: LaLiga
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі