Самбрано готовий отримувати менше, аби піти з Динамо

Перуанський футболіст хоче покинути київський клуб

Захисник київського «Динамо» Карлос Самбрано твердо налаштований змінити клуб в період зимового міжсезоння. За інформацією перуанських ЗМІ, 30-річний футболіст повідомив керівництво «біло-синіх», що в разі переходу на правах оренди, він готовий піти на зниження зарплати.
Так, видання Elbocon навіть називає точні суми. За інформацією джерела, зараз зарплата Самбрано в «Динамо» складає 40 тисяч доларів на тиждень, а в разі оренди захисник готовий отримувати «всього» 30 тисяч доларів за цей же період.
«Динамо» зі свого боку поки не горить бажанням віддавати Самбрано в оренду, а налаштоване на повноцінний трансфер футболіста. Однак претенденти на перуанці не готові задовольнити фінансові запити «біло-синіх» за сумою відступних і ведуть переговори саме про оренду.
Нагадаємо, зараз по Самбрано у «Динамо» є, як мінімум, чотири пропозиції: дві з МЛС - від «Лос-Анджелес Гелаксі» і «Сіетл Саундерс», одна з Китаю, і ще одна - від представника Перу, «Альянси», яка зараз вважається основним претендентом на динамівця.
Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 травня 2024, 21:29 7

Дар'я поступилася Оксані Селехметьєвій у другому матчі кваліфікації до мейджора

Коментарі