Дієго СІМЕОНЕ: «Ми показали кігті і зуміли переломити гру»

«Атлетіко» переграв «Барселону» в півфіналі Суперкубка Іспанії

9 сiчня «Атлетіко» переграв «Барселону» (3:2) у півфіналі Суперкубка Іспанії. Наставник мадридського клубу Дієго Сімеоне прокоментував переможний матч так:
«Для клубу важливо, щоб ми обіграли кращу команду в світі по володінню і атаці. До 75-ї хвилини ми показували кігті, у нас була віра і бажання, що характеризує клуб. У нас було відчуття, що якщо ми зможемо зрівняти рахунок, то можемо і перемогти.
Ми знали, що в довгій грі у нас були варіанти. Ми змогли витримати 90 хвилин, тому що були сильні. Вихід Льоренте і зміна позиції Корреа надали нам сили, і в ці останні 14 хвилин ми бачили, що можемо зламати гру.
Дербі з «Реалом»? Зідан - фантастичний тренер, ідеальний для «Реала». Вони змінилися, грають сильно незважаючи на відсутність Бензема, Бейла. Це буде сильний суперник у фіналі.
У фіналі зіграють дві команди, які не вигравали Лігу або Кубок? Так, але чемпіон буде законний. Федерація змінила турнір. Ми повинні грати і намагатися виграти в цих умовах.
Перед фіналом насамперед потрібно відновити гравців. Деякі з них мають пошкодження. Але коли граєш в фіналі, це завжди приємно».
Микола Степанюк Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника