Дмитро СЕЛЮК: «Динамо треба заробляти, а не витрачати гроші Суркіса»

Відомий агент вважає, що президент київського клубу вибрав правильний шлях

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк поділився думкою про перехід в київське «Динамо» своїх підопічних Беніто і Ібрагіма Каргбо-молодшого.
«Прихід легіонерів ні в якій мірі не означає відмови від українських талантів, від їх виховання і розвитку. Йдеться про те, на мій погляд, що цей вектор не повинен бути єдиним.
З урахуванням нинішніх реалій, президент «Динамо» Ігор Суркіс, на мій погляд, вибрав правильний шлях, яким йдуть «Аякс» і «Зальцбург» - покупка і розвиток молодих гравців, не тільки своїх. Це шлях ПСЖ, у якого маса молодих гравців на мінімальному контракті - з прицілом на те, що з кожного трансферу вихованця клуб буде отримувати як мінімум платежі солідарності.
Ні про яку відмову від своїх принципів не йдеться, подивіться на результат збірної України U-20, і скільки там було гравців «Динамо». У той же час підкреслю: наявність у складі тільки українських молодих гравців - це неправильно.
З економічної точки зору продавати африканського гравця в клуби з Євросоюзу набагато простіше - африканці для ЄС не легіонери. А українці будуть вважатися легіонерами. У «Динамо» цей момент чітко усвідомлюють, тому запрошують молодих легіонерів з перспективами.
Клубу треба заробляти, а не тільки витрачати гроші Суркіса», - наводить слова Селюка журнал «Футбол».
Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 92

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі