Дмитро СЕЛЮК: «В мене кристально чиста репутація»

Відомий агент розповів про відносини з Лобановським і бажання попрацювати в футбольному клубі

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк розповів про свої стосунки з легендарним українським тренером Валерієм Лобановським і назвав посаду, на якій готовий працювати у футбольному клубі.
«Свого часу я дуже близько, сім'ями, дружив з Юрієм Андрійовичем Морозовим. Можна сказати, що саме він ввів мене у великий світ футболу. Він мене познайомив із Валерієм Васильовичем Лобановським. І знаєте, я був одним з небагатьох, з ким Лобановський жартував і сміявся, чого він особливо не робив.
Ким би я міг працювати безпосередньо в футбольному клубі? Спортивний директор - це замілко для мене. Я б, напевно, міг бути консультантом будь-якого президента. Причому мені не треба платити зарплату. Більш того, я згоден свої гроші вкладати там, де б я був консультантом. У мене кристально чиста репутація, хто б який бруд на мене не лив. Я у жодного футболіста не взяв жодної копійки з його зарплати! Я заробляю тільки при переході ті відсотки, які покладаються за правилами ФІФА, все роблю прозоро і плачу податки в Європі», - зазначив Селюк в ефірі Youtube-каналу «Рашен Football».
Раніше Селюк прокоментував перехід свого підопічного Беніто в київське «Динамо».
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі