Дмитро СЕЛЮК: «Галатасарай? Беніто вже підписав контракт з Динамо»

Агент футболіста стверджує, що його підопічний є гравцем київського клубу

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк прокоментував інформацію про те, що його підопічний Беніто може перейти в турецький «Галатасарай». Раніше повідомлялося, що Беніто найближчим часом підпише контракт з київським «Динамо».
«Приємно, що за Беніто ведеться боротьба між «Галатасараєм» і «Динамо» Київ. А російські клуби, м'яко кажучи, сплять. У той же час хочу сказати, що Беніто вже підписав контракт з київським «Динамо». На сьогоднішній день будь-який клуб, який хоче Беніто, повинен звернутися в «Динамо». У тому числі «Галатасарай».
«Галатасарай» хоче закидати грошима, але ми не продаємося. Ніякий «Галатасарай» і ніякий будь-який інший клуб на сьогоднішній день не може навіть вести переговори з Беніто, так як у нього контракт з «Динамо» Київ. І в разі навіть ведення переговорів «Галатасарай» позбавлять участі в єврокубках і оштрафують на величезну суму, якщо вони будуть намагатися вплинути на Беніто різними способами.
ЗМІ пишуть, що «Галатасарай» хоче увести Беніто у «Динамо» з-під носа? Спеціально для всіх, включаючи Туреччину і «Галатасарай»: з-під носа у «Динамо» увести Беніто не вдасться незалежно від того, скільки вони запропонують. Він вже підписав контракт. І це може тільки відгукнутися для «Галатасарая» великими проблемами», - зазначив Селюк.
Останнім клубом Беніто був ФК «Тамбов».
Михайло Шаповалов Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком

Коментарі