Німецькі ЗМІ: Кличко продовжить чинити серйозний вплив на світовий бокс

22 лютого Деонтей Вайлдер і Тайсон Ф'юрі відкриють десятиріччя в Лас-Вегасі

Український боксер Володимир Кличко буде присутній на рингу протягом ще тривалого часу. Всі боксери будуть відчувати дух і досвід одного з найбільш домінуючих чемпіонів в історії суперважкої ваги. У цьому впевнені аналітики німецького видання Sueddeutsche.
«Якщо перший серйозний поєдинок десятиріччя може служити орієнтиром для наступної декади, то в суперважкій вазі почнуться цікаві часи. Наприклад, минуле десятиліття почалося з захисту титулу Володимиром Кличком в бою з Едді Чамберсом. Наступні 10 років пройшли досить нудно: піковому українцеві не зміг протистояти ніхто.
Однак перший великий поєдинок двадцятих бачиться захоплюючим і непередбачуваним: 22 лютого Деонтей Вайлдер, чемпіон світу за версією WBC, і Тайсон Ф'юрі зустрічаються в Лас-Вегасі. У Вайлдера є неймовірна потужність в кулаках. Ф'юрі - стратег, якого всі бояться, але він також здатний здивувати.
Але найцікавіше в іншому: переможець цього поєдинку, ймовірно, буде битися з Ентоні Джошуа, чемпіоном світу за версією трьох інших асоціацій, який все ще несе дух минулого десятиліття: прикладом, а часто і наставником британця є Володимир Кличко. І тому українець надалі впливатиме на суперважкий дивізіон. Якщо, звичайно, не вирішить повернутися сам».
Микола Степанюк Джерело: Klitschko-brothers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 32

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі