Моє місце тут! Клуб Нансі помилково запросив уболівальників на кладовище

Планувалося, що набір координат приведе на клубний стадіон

Клуб французької Ліги 2 «Нансі» помилково відправив своїх уболівальників на кладовище замість стадіону в святковій листівці до 2020 року. Шанувальники залишилися в шоці та почали побоюватися за своє життя після спроби клубу опублікувати свої найкращі побажання на Новий рік.
Клуб відправив фанатам онлайн-карту міста з набором координат. Координати повинні були вести до стадіону клубу «Марсель Піко» місткістю 20000 чоловік. Замість цього вони привели на міське кладовище, з ненавмисно лякаючим повідомленням: «Моє місце тут!» Картка була опублікована на сайті клубу і розіслана прихильникам.
Як тільки помилка стала очевидною, клуб «Нансі» відразу вибачився. Заява на сторінці клубу в Твіттері говорить: «Нансі» хоче заспокоїти своїх читачів і партнерів. Вітальна листівка, опублікована у вівторок ввечері, була електронним макетом. Коли він був створений, стадіон був переміщений на карту, і його координати GPS були змінені. Вітальна листівка, яка буде відправлена ​​в найближчі дні, безумовно буде вести на стадіон «Марсель Піко».
Пильні прихильники клубу виявили грубу помилку, коли карта-оригінал була опублікована в соціальних мережах. Отримавши запрошення на кладовище, деякі шанувальники вважають, що «ця думка має значення» і стає заключним акордом невдалого для команди року. «Нансі» сподівається, що 2020 рік принесе клубу більш вдалі часи. Президент клубу Жак Руссело заявив в 2016 році, що мріє про Лігу чемпіонів протягом 3-4 років, але команда починає 2020 рік з 10-го місця в другому дивізіоні.
Микола Степанюк Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт